Vrtić Bubamara

Vrtić - predškolska ustanova „Bubamara“ se nalazi u Letničkoj ulici br. 32 u Sremčici. Pored dece iz Sremčice vrtić BUBAMARA kao polaznike u svojim grupama ima i decu iz okolnih naselja: Velika Moštanica, Železnik, Ostružnica...

Vrtić BUBAMARA u Sremčici - Vrtić sa subvencijom grada BeogradaAkreditovani vrtić u Sremčici

Privatni vrtić BUBAMARA je predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete. U vrtiću BUBAMARA borave deca od jaslenog do predškolskog uzrasta.

Vrtić sa subvencijom grada Beograda

Uz akreditaciju koja govori o profesionalnom i ispravnom pristupu radu sa decom, vrtić BUBAMARA ima i mogućnost prijema dece čiji su boravak i obrazovanje pokriveni subvencijom grada Beograda.

 

Predškolska ustanova „Bubamara“ ima površinu od 70m2 zatvorenog prostora i 400m2 otvorenog prostora koje čini uređeno dvorište koje je prilagođeno potrebama dece.

Vrtić BUBAMARA radi tokom cele godine, nalazi se u naseljenom delu Sremčice, a ipak daleko od buke i saobraćaja. Bezbednost dece je na najvišem nivou.

Objekat vrtića se nalazi na kraju slepe ulice, pa nema ni saobraćajne gužve ni zagušljivog vazduha, a miran ambijent obezbeđuje prijatan dečiji boravak, aktivnosti i odmor.

Objekat se sastoji od dve glavne prostorije za boravak dece u prizemlju sa pomoćnim i sanitarnim prostorijama.

Profesionalna briga o deci u vrtiću BUBAMARA u SremčiciProfesionalna briga i kvalitetno obrazovanje u malim grupama

Vaspitno obrazovni rad odvija se u manjim grupama,i to jasleni uzrast od 0 do 3 godine,i mešovita grupa od 3 godine do uključenja u program pripreme za školu.

Boravak dece u vrtiću organizovan je kao celodnevni od 06:00-18:00,svakim radnim danom,a u dogovoru sa potrebom roditelja moguć rad subotom.

Vrtić BUBAMARA deci pruža tokom boravka sve na jednom mestu, bezbednost, ugodno mesto za učenje, igru i zabavu, pregled pedijatra, logopeda, stomatologa, učenje stranog jezika kroz igru, kreativne aktivnosti, fizičke aktivnosti uz svakodnevnu jutarnju gimnastiku.

O deci u vrtiću BUBAMARA brinu:

Diplomirani vaspitač

Medicinska sestra vaspitač

Stručni saradnik sa iskustvom u radu sa decom predškolskog uzrasta.

 

Zdrava i kvalitetna ishrana

Deci je tokom dana obezbedjeno četiri obroka: doručak,ručak i dve užine (jedna slatka i jedna slatko/slana).

Obroci su prilagođeni deci u saradnji sa ketering službom.

 

Privatni vrtić Sremčica - Akreditovani vrtić BUBAMARA sa subvencijom grada BeogradaUpoznajte vrtić BUBAMARA u Sremčici

Ukoliko želite da nas upoznate, možete zakazati posetu vrtiću putem telefona ili mejlom, gde ćete dobiti sve potrebne informacije. Podatke za kontakt možete pogledati na stranici Vrtić BUBAMARA kontakt info...

Dokumentaciju za upis deteta u naš vrtić uz subvenciju grada možete preuzeti kod nas.